DJ Latin Master

Leonard Phelipa, beter bekend als DJ Latin master is geboren op Curaçao op 18 december 1979. Zijn DJ carrière begon in 1993. De broer van zijn beste vriend Junny was DJ en zijn apparatuur lag altijd bij hun thuis en vaak als hij daar naar toe ging, zaten Latin Master en Derrel achter de knoppen. Spelenderwijs en met de hulp van Junny hebben ze leren draaien. Op een gegeven moment stopte Junny met draaien en hadden Leonard & Derrel het overgenomen. De drive-in show heette eerst Miniteca Hot Mix Disco en toen zij het overnamen hebben zij de naam veranderd in Miniteca Black Panter. Deze drive-in show bestaat nu nog steeds in Curaçao onder leiding van DJ Derrel, één van de bekendste DJ's van Curaçao.

Momenteel gaat hij mee met 4 muziek stromingen, Urban, Latin(Salsa), Soulfullhouse en Kizomba. Hij draait zowel op Salsa feesten als op Hip hop, Caribbean, Reggaeton Club/House feesten en is ook te vinden op de Kizomba feesten. De muziek soorten die hij allemaal in zijn collectie heeft zijn: Guaguanco, Salsa, Mambo, Rumba, Merengue, Bachata, Cha cha, Son Montuno, Kizomba, Getto Zouk, Kadans, Dancehall, Reggae(old school), Reggaeton, R&B, Hip Hop, Latin House, Club/Electric, Top 40, Jaren 80 en Slow.

Sinds 2008 is hij ook eigenaar van het evenementen bureau Heat Explosion. Het is een Events & Entertainment bureau. Daar onder houdt hij zich bezig met het organiseren van verschillende evenementen en feesten, het draaien van muziek (Deejay), het geven van verschillende dans workshops en lessen en het leveren DJ's.
Naast het draaien van muziek heeft hij ook een grote passie voor Salsa dansen. Hij geeft ook shows en workshops met Loreta Juzenaite uit Vilnius, in binnen- en buitenland.