Nikitas & Emma (Salsa)

Unieke salsa skills leren? Dan zit je goed bij de uiterst vernieuwende workshops van Nikitas & Emma! Het duo uit Griekenland begon 9 jaar geleden met verschillende stijlen, en vandaag de dag dansen ze de wereld rond. De twee goede vrienden met dezelfde passie verspreiden wereldwijd hun liefde voor salsa, en toveren daarbij een grote lach op je gezicht. Wij krijgen er helemaal zin in. Let's salsa!

About Latin Weekender 2020
Na een uitverkocht topweekend in 2019, hebben we ook dit jaar weer een heerlijke Latin weekendbreak voor je op de planning! Verwacht tijdens de 6e editie van Latin Weekender opnieuw zalige Salsa, Bachata, Kizomba & meer voor iédereen - ongeacht je dansniveau. Van 20 t/m 22 november workshops en shows van (inter)nationale topartiesten, een variëteit aan (pool)parties y mucho mas. De rest van het programma volgt in de loop van het jaar. So stay tuned!

Ps. Het duurt nog even voordat het november is, maar de huisjes gaan hard. De 2-persoons (VIP), 7-persoons en 8-persoons cottages zijn zelfs al uitverkocht. Tip: Wacht niet te lang en boek tijdig via www.centerparcs.nl/latin.