Latin Weekender | FAQ

FAQ

Kijk hier of uw vraag al eerder is gesteld

Heb je nog vragen of lukt het niet met je online boeking? Of wil je een groepsboeking maken met meerdere cottages? Neem dan contact op met het Customer Contact Center van Center Parcs via telefoonnummer (0)10 79 80 980). Zij helpen je graag verder!

Vragen over je boeking? Neem dan contact op met Center Parcs call center via 010 798 0980 of stuur een mail naar events@centerparcs.com, zij helpen je graag verder!

Een comfort boeking is inclusief: privéterras met eigen meubilair, open haard en bedlinnen. Een VIP-boeking is inclusief alles van comfort, plus: opgemaakte bedden bij aankomst, handdoekenpakket (badhanddoek, handdoek) per persoon, keukenpakket (keukenhanddoek, theedoek), Wi-Fi, bad/douchegel, dagelijks verse broodjes aan de cottage, aanwezigheid infrarood sauna.

Het is dit jaar niet nodig om je in te schrijven voor de workshops. Er is genoeg plek voor iedereen! Echter: voor de workshop: 'Salsa in one day' moet je je wel inschrijven. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@bureauvermaeck.nl.

Het is toegestaan om eten en drinken van huis mee te nemen. Ook in de supermarkt is eten en drinken te koop. Op deze manier kan je dus samen met je vrienden zelf koken in je bungalow. Daarnaast zijn er op het park voldoende restaurants waar je kan ontbijten, lunchen, dineren of gewoon een drankje te doen. Keuze genoeg dus!

Niks, niente, noppes, nada! Alle feesten, de pool party en deelname aan de workshops zitten allemaal inbegrepen bij je reservering voor Latin Weekender. Behalve je eten en drinken, zijn er geen extra kosten voor de verschillende activiteiten tijdens Latin Weekender.

Nee, helaas. Latin Weekender is een weekendconcept en is dan ook alleen te boeken voor het gehele weekend.