FAQ

Kijk hier of uw vraag al eerder is gesteld

Heb je nog vragen of lukt het niet met je online boeking? Of wil je een groepsboeking maken met meerdere cottages? Neem dan contact op met het Customer Contact Center van Center Parcs via telefoonnummer 0031 (0)10 79 80 980). Zij helpen je graag verder!

Een comfort boeking is inclusief: – privéterras met eigen meubilair – open haard - Inclusief bedlinnen Een VIP-boeking is inclusief alle bovenstaande, plus: – Opgemaakte bedden bij aankomst – Handdoekenpakket (badhanddoek, handdoek) per persoon – Keukenpakket (keukenhanddoek, theedoek) – Wi-Fi – Bad/douchegel – Dagelijks verse broodjes aan de cottage – Aanwezigheid infrarood sauna

De inschrijvingen voor de verschillende workshops starten in de loop van het jaar. Hou de website in de gaten of volg Latin Weekender via de nieuwsbrief, Facebook en Instagram.

Het is toegestaan om eten en drinken van huis mee te nemen. Ook in de supermarkt is eten en drinken te koop. Op deze manier kan je dus samen met je vrienden zelf koken in je bungalow. Daarnaast zijn er op het park voldoende restaurants waar je kan ontbijten, lunchen, dineren of gewoon een drankje te doen. Keuze genoeg dus!

Niks, niente, noppes, nada! Alle feesten, de pool party en deelname aan de workshops zitten allemaal inbegrepen bij je reservering voor Latin Weekender. Behalve je eten en drinken, zijn er geen extra kosten voor de verschillende activiteiten tijdens Latin Weekender.

Nee, helaas. Latin Weekender is een weekendconcept en is dan ook alleen te boeken voor het gehele weekend.