Inschrijven Nieuwsoverzicht

6e editie Latin Weekender verplaatst naar 2021

Met pijn in ons hart moeten we bekendmaken dat de 6e editie van Latin Weekender verplaatst wordt naar 2021. Ook wij hadden er weer ontzettend veel zin in, maar helaas is het wegens de coronamaatregelen niet mogelijk het festival als vanouds te laten plaatsvinden. De actuele ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM en de Veiligheidsregio laten geen twijfel, een editie van Latin Weekender in 2020 is niet verantwoord.

De voorbereidingen waren, alhoewel enigszins afwachtend, in volle gang. Nu blijkt toch dat de adviezen en maatregelen met betrekking tot het corona virus van dien aard zijn, dat het niet verwantwoord is Latin Weekender 2020 doorgang te laten vinden. We balen, maar plaatsen uiteraard veiligheid boven alles. Maar we blijven positief en kijken uit naar een éxtra mooie 6e editie in 2021 met jullie allemaal!


Al geboekt voor Latin Weekender 2020, wat nu?

Dan wordt jouw boeking deelname aan het Latin Weekender programma en het type huisje dat je hebt geboekt automatisch omgeboekt naar de editie in 2021. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen! Verplaatsing naar 2021 is zonder extra kosten en tegen dezelfde voorwaarden, met behoud van dezelfde type cottage. Center Parcs zal jou hierover in de eerste week van september berichten. En we kunnen je de data voor volgend jaar ook al mededelen: vrijdag 19 t/m zondag 21 november 2021!

Door je boeking te bewaren tot 2021, help je ook de impact van de maatregelen rondom het coronavirus binnen de organisatie en de sector op te vangen. We zorgen er samen voor dat de volgende editie van Latin Weekender alsnog een waanzinnige wordt!


Al geboekt, en kun je er in 2021 niet bij zijn?

We hopen je natuurlijk het liefst in 2021 te zien, maar mocht dat niet lukken, geldt het volgende:

Neem voor het geboekte Center Parcs verblijf uiterlijk 28 augustus contact op door een mail te sturen naar events@centerparcs.com o.v.v. het boekingsnummer én de naam van de hoofdboeker. Geef in jouw mail aan van welke onderstaande opties jij gebruik wenst te maken:

  1. Alsnog arriveren voor het verblijf van 20 – 23 november 2020, met vermindering van de Latin Weekender deelname kosten t.w.v. € 90,00 p.p. (restitutie vindt uitsluitend plaats indien de boeking volledig is voldaan).
  2. Een toekenning van een recreatie-voucher ter hoogte van het reeds betaalde bedrag, inclusief bijbehorende voorwaarden.


Niet geboekt voor Latin Weekender 2020, en wil je boeken voor Latin Weekender 2021?
Dat kan vanaf eind 2020! De exacte datum hiervan volgt.

Graag tot Latin Weekender 2021 van 19 t/m 21 november in Center Parcs Limburgse Peel!
En natuurlijk laten we Latin Weekender 2020 niet zomaar voorbijgaan… ;) Stay tuned voor álsnog lekkere online Latin Weekender vibes van 20 t/m 22 november 2020!

Stay safe & keep on dancing,
Team Latin Weekender