Latin Weekender | Alles over Latin Weekender!
Inschrijven Nieuwsoverzicht

Alles over Latin Weekender!

In dit bericht vind je alles terug over de aankomende editie van Latin Weekender, zoals:

- kaartverkoop Latin Weekender
- wat je kunt verwachten
- luxe verblijf in Center Parcs Limburgse Peel
- nu nóg informatiever
- Latin Weekender aftermovie 2022

Kaartverkoop Latin Weekender '23 is begonnen

Het is alweer wat maanden geleden dat we gedanst en gesjanst hebben in Center Parcs Limburgse Peel ten tijde van Latin Weekender 2022. Maar wat wàs het weer leuk. Wij zijn alweer druk doende om de editie voor 2023 op te tuigen en het programma samen te stellen met de allerbeste dansleraren, dansscholen en artiesten, opdat iedereen weer een lang weekeinde kan genieten Caribbean Style, voorzien van alle luxe en comfort! Drie dagen lang de lekkerste Salsa, Kizomba, Bachata en Caribbean parties, dansshows, workshops en bootcamps, een pool party, heerlijk eten en nog véél meer. En daar is een mens wel aan toe na de lange winter van ‘22/’23. Want Latin Weekender 2023 is de ideale mini-break voor alle latin- en dansliefhebbers onder ons!

LET OP: de Early Bird Korting op de cottages geldt tot 17 oktober 2022! Profiteer dus snel van deze korting op je boeking en reserveer nu!

Wat kan je verwachten?

De trouwe bezoeker weet nu al welke feesten hij/zij in ieder geval wil bijwonen. Maar voor de eerstelingen: van 17 tot en met 19 maart 2023 wordt Center Parcs Limburgse Peel compleet gehuld in tropische sferen vol Latin dans, muziek, lekker eten en feest. Het hele weekend staat in het teken van alleen het beste dat de Latin lifestyle te bieden heeft. Met een bomvol programma van de lekkerste salsa-, kizomba- bachata en Caribbean parties, dansshows, en de vaste onderdelen als het spectaculaire openingsgala en natuurlijk de populaire poolparty in het tropische zwemparadijs. LaOf je nu een gevorderde danser bent, of net begint, Latin Weekender biedt voor ieder wat wils. Met workshops en bootcamps op ieder niveau, van LA tot Cuban Style. Verfijn, of leer in één weekend de kneepjes van de diverse dansstijlen en breng deze direct in praktijk in één van de vele danszalen. Hier kun je tot in de late uurtjes dansen op de lekkerste Latin beats van de beste dj’s!

Luxe verblijf in Center Parcs Limburgse Peel cottages

Tijdens Latin Weekender verblijf je in één van de sfeervolle en zéér complete luxe cottages, voorzien van comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en - badkamer, TV én open haard, midden in de prachtige natuur. Alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten! Klik HIER voor meer informatie.

Nu nóg informatiever!

Om jullie beter te kunnen informeren over de workshops en de inschrijvingen daarvan, wordt jullie enkele dagen na het afronden van het boekingsproces, een mail toegestuurd vanuit Center Parcs met daarin het verzoek om gegevens achter te laten. Dat maakt voor Latin Weekender de informatie voorziening een stuk adequater en weten jullie beter waar je aan toe bent!

Latin Weekender aftermovie 2022