Latin Weekender | Boek nog snel jouw cottage voor het tweede tarief
Inschrijven Nieuwsoverzicht

Boek nog snel jouw cottage voor het tweede tarief

Dansliefhebbers! De zomer is bijna voorbij en we moeten een stip op de horizon hebben om de donkere maanden door te komen. Laat Latin Weekender ’24 van 15 t/m 17 maart je stip op de horizon zijn, je zonnige uitzicht en je hoop in koude dagen. Latin Weekender vormt tenslotte de seizoen opener van je zomer. Latin Weekender is de eerste gelegenheid om je geleerde danspassen te demonstreren en te shinen op te dansvloer. Dat komt zeker goed! We gaan jullie moves zien in maart.

Latin Weekender Matchmaker - hoe werkt het?
Wij krijgen nog steeds vragen over het hoe en waarom van de Latin Weekender Matchmaker groep op Facebook. Hieron worden Latin Weekender gangers samengebracht. Je kan op deze groep bijvoorbeeld oproepen doen zoals ‘heb je nog een plek in je bungalow over?’ Laat dan weten wat voor persoon je zoekt als Latin Weekender huisgenoot. Moet het iemand zijn die de hele dag en nacht door kan feesten? Of iemand die ook af en toe wil relaxen? Misschien wil je wel dat het een keukenprins(es) is. Of hecht je er waarde aan dat het absoluut geen sloddervos mag zijn. Kortom, laat weten wie jij zoekt om je bungalow te vullen en bepaal zelf aan de hand van de reacties met wie je akkoord gaat. Wat je dan moet doen, staat op Latin Weekender Matchmaker.

Salsa leren dansen
HELP! Je wilt met je vrienden mee naar Latin Weekender, maar je kan niet dansen?! GEEN PROBLEEM! Wij leren je de eerste salsa moves, opdat je nog dezelfde avond kan shinen op de dansvloer. Er zullen meerdere bootcamps op het programma staan, waarbij je onder begeleiding de belangrijkste Salsa basispassen, technieken en figuren voor zowel leider als volger zult leren. Na één ochtend bootcampen kan je je vrienden al verbaasd doen staan met je moves.

Let op: tarieven fase 3 gaan bijna in
Op 27 oktober gaat het derde en laatste tarief in voor Latin Weekender 2024. Dit betekent dat je nog iets langer dan een maand hebt om te profiteren van een lager tarief.

De 2-persoons VIP, de 7-persoons comfort én de 8-persoons comfort cottages zijn al uitverkocht, wees er dus snel bij en boek jouw cottage met vrienden/familie/metgezellen op Center Parcs Limburgse Peel voordat ook de rest is uitverkocht!

Verblijf bij Center Parcs Limburgse Peel
Tijdens Latin Weekender verblijf je in één van de sfeervolle cottages. Voorzien van alle luxe, waaronder comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, TV, open haard en méér. Alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten! Kijk voor meer informatie op de website van Center Parcs Limburgse Peel.