Inschrijven Nieuwsoverzicht

Internationale sterren: eerste namen Latin Weekender 2020 bekend!

Proud to present: internationale sterren bij Latin Weekender 2020!

De eerste zonnige dagen komen voorbij... de zomer is in zicht! Zwoele avonden met zonnige Latin tunes zijn in aantocht. Een mooi moment om de állereerste namen voor Latin Weekender 2020 bekend te maken. Met trots presenteren we dan ook: de eerste twee internationale duo's die van 20 t/m 22 november waanzinnige workshops gaan geven!

Ps. Het duurt nog even voordat het november is, maar de huisjes gaan hard. De 2-persoons (VIP), 7-persoons en 8-persoons cottages zijn zelfs al uitverkocht. Tip: Wacht niet te lang en boek tijdig via www.latinweekender.com.

Bachata met Jony & Noe! (ESP)

Superstar alert! Niemand minder dan Jony & Noe komen vanuit Spanje naar Nederland voor Latin Weekender 2020. De bachata wereldkampioenen (BachataStars 2017) staan wereldwijd bekend om hun ‘sensuality & strenght’. In hun uitdagende workshops combineren zij diverse stijlen: bachata sensual, fusion en traditioneel. Verwacht van 20 t/m 22 november dus creatieve en veelzijdige workshops, waarmee je gegarandeerd kunt shinen bij socials. Deze wil je niet missen!

Salsa met Nikitas & Emma! (GRC)
Unieke salsa skills leren? Dan zit je goed bij de uiterst vernieuwende workshops van Nikitas & Emma! Het duo uit Griekenland begon 9 jaar geleden met verschillende stijlen, en vandaag de dag dansen ze de wereld rond. De twee goede vrienden met dezelfde passie verspreiden wereldwijd hun liefde voor salsa, en toveren daarbij een grote lach op je gezicht. Wij krijgen er helemaal zin in. Let's salsa!

About Latin Weekender
Na een uitverkocht topweekend in 2019, hebben we ook dit jaar weer een heerlijke Latin weekendbreak voor je op de planning! Verwacht tijdens de 6e editie van Latin Weekender opnieuw zalige Salsa, Bachata, Kizomba & meer voor iédereen - ongeacht je dansniveau. Van 20 t/m 22 november workshops en shows van (inter)nationale topartiesten, een variëteit aan (pool)parties y mucho mas. De rest van het programma volgt in de loop van het jaar. So stay tuned!