Inschrijven Nieuwsoverzicht

Latin Weekender 2021: eerste namen bekend!

Another Latin Weekender special: eerste namen Latin Weekender 2021 bekend!

Proud to present! We kondigen niet één, maar direct drie workshop & show artiesten(duo's) aan voor komende editie van 19 t/m 21 november. En nog maar één nachtje slapen: de verkoop van Latin Weekender 2021 start MORGEN vrijdag 20 november om 11:00 uur!

Bachata met Sergio & Ana (ESP)
Bachata sterren Sergio & Ana komen naar Nederland! Het koppel uit Sevilla is winnaar van BachataOpen International 2014 en veroverde de 3e plaats van World Bachata Masters 2015, evenals de 2e plaats in de Bachata Couples-divisie van dat jaar. Met haar diverse dansachtergrond in o.a. contemporary en hiphop en zijn ervaring in ballroom & latin rhythms zetten ze een unieke stijl neer. Verwacht een uitdagende mix van Bachata sensual en traditioneel!

Argentijnse Tango met Carlos & Mirella
Laat je meenemen in de magische wereld van Argentijnse tango door niemand minder dan deze Europese kampioenen. Het gepassioneerde tangopaar is geliefd en bekend om hun elegantie, subtiliteit en muzikale finesse. Samen enthousiasmeren zij tangoliefhebbers over de hele wereld met hun natuurlijke, humoristische en goed gestructureerde manier van lesgeven. Let's Tango!

Afro Dance met Sevda
Wissel je Latin moves af met een krachtige Afro Dance Workout! Al jaren een groots succes tijdens Latin Weekender, en ook komende editie is Sevda van de partij. Een energieke danseres met de nodige kwalificaties, ervaringen, vaardigheden. Wereldwijd verspreid ze haar liefde voor dans met lessen en optredens met grote artiesten als RUN DMC en Afrojack.

And many more to come!

About Latin Weekender
Na een uitverkocht topweekend in 2019, hebben we in 2021 weer een heerlijke Latin weekendbreak voor je op de planning! Verwacht tijdens de 6e editie van Latin Weekender opnieuw zalige Salsa, Bachata, Kizomba & meer voor iédereen - ongeacht je dansniveau. Van 19 t/m 21 november workshops en shows van (inter)nationale topartiesten, een variëteit aan (pool)parties y mucho mas. De rest van het programma volgt in de loop van het jaar. So stay tuned!