Inschrijven Nieuwsoverzicht

Latin Weekender 2021 en Corona

Ons bereiken regelmatig vragen over de geldende coronamaatregelen tijdens de komende editie van Latin Weekender.

Mogelijke coronamaatregelen tijdens de komende editie van Latin Weekender
Ons bereiken regelmatig vragen over de geldende coronamaatregelen tijdens de komende editie van Latin Weekender. Wij kunnen daar echter in dit stadium nog niets over melden. Nog niet duidelijk is hoe de pandemie zich verder zal gedragen en welke maatregelen de overheid dit najaar daartoe zal nemen. Het zijn de eisen die de overheid oplegt die zullen bepalen of en zo ja welke maatregelen wij zullen moeten nemen. Het is nu nog te vroeg om daar al over te speculeren. Wij houden de vinger op de pols en zodra er meer bekend is, laten wij gelijk van ons horen. Dat zal gebeuren via de social media, onze nieuwsbrief en op onze site. Hou dus de berichtgeving in de gaten. Laten wij verder hopen dat de pandemie zal afnemen en wij ongeremd mogen en kunnen genieten van de komende editie van Latin Weekender.


Wat wanneer het doorgaan van Latin Weekender 2021 als gevolg van coronamaatregelen in gevaar komt?
Alhoewel er flinke stappen gemaakt worden in de beheersing van het coronavirus, is er altijd een geringe kans dat Latin Weekender 2021 alsnog moet worden verplaatst naar 2022. Mocht dat het geval zijn, dan wordt jouw boeking voor deelname aan het Latin Weekender programma en het type huisje dat je hebt geboekt automatisch omgeboekt naar de editie in 2022. Je hoeft hiervoor niets te doen! Verplaatsing naar 2022 is zonder extra kosten en tegen dezelfde voorwaarden

Werkwijze bij verplaatsing Latin Weekender

Mocht Latin Weekender 2021 alsnog geannuleerd worden vanwege het coronavirus, dan brengen we u via deze weg alvast graag op de hoogte wat er gebeurt met uw deelname aan het Latin Weekender programma en verblijf bij Center Parcs. We willen het voor u zo makkelijk mogelijk maken en daarom wordt:

· Uw verblijf automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum van 18 – 21 november 2022. Deze omboeking is kosteloos en tegen dezelfde prijsvoorwaarden als uw 2021 boeking.

  • Het reeds betaalde bedrag voor 2021 wordt bij een omboeking overgezet naar de 2022 boeking.

Wij hopen u in dat geval uiteraard terug te zien in 2022, maar mocht die datum niet uitkomen dan wordt u na annulering van het festival een mail gestuurd met daarin een link naar een formulier waarin gevraagd wordt om 1 van de andere keuzes kenbaar te maken. Deze keuze mogelijkheden zijn:

1. Alsnog verblijven bij Center Parcs Limburgse Peel in het weekend van 19 – 22 november 2021, met restitutie van de Latin Weekender deelname kosten t.w.v. € 90,00 per persoon.

  • Restitutie van de deelnamekosten vindt uitsluitend plaats indien de boeking bij Center Parcs volledig is voldaan. Indien nog niet alles is voldaan, wijzigt Center Parcs de boeking en blijft er een lager te betalen bedrag over.

2. Uw verblijf kosteloos annuleren en een recreatie-voucher ontvangen ter waarde van het reeds betaalde bedrag conform bijbehorende voorwaarden.

  • Indien de boeking volledig is voldaan, worden de deelnamekosten teruggestort op de rekening van de hoofdboeker en het overige bedrag wordt omgezet naar een waarde op de voucher. Center Parcs mag het geïnde deelnamegeld niet gebruiken voor eigen doeleinden, zij innen dit namens Ducos.