Inschrijven Nieuwsoverzicht

Latin Weekender 2021 en Corona

Alhoewel er flinke stappen gemaakt worden in de beheersing van het coronavirus, is er altijd een geringe kans dat Latin Weekender 2021 alsnog moet worden gecanceld.

Alhoewel er flinke stappen gemaakt worden in de beheersing van het coronavirus, is er altijd een geringe kans dat Latin Weekender 2021 alsnog moet worden gecanceld. Mocht dat het geval zijn, dan wordt jouw boeking voor deelname aan het Latin Weekender programma en het type huisje dat je hebt geboekt automatisch omgeboekt naar de editie in 2022. Je hoeft hiervoor niets te doen! Verplaatsing naar 2022 is zonder extra kosten en tegen dezelfde voorwaarden. Center Parcs zal hierover berichten. Mocht je de data in 2022 niet willen of kunnen, dan krijg je van Center Parcs een recreatie voucher ter hoogte van het reeds betaalde bedrag, daarbij gelden de bijbehorende voorwaarden. Van DUCOS Productions krijg je het bedrag retour dat je betaalde voor de Latin Weekender activiteiten.

Of er tegen die tijd gebruik gemaakt kan/zal/moet worden van vaccinatie paspoort, snel testen of andere maatregelen die tegen die tijd gelden, zullen wij bijtijds mededelen via sociale media en de website.