Latin Weekender | Latin Weekender update
Inschrijven Nieuwsoverzicht

Latin Weekender update

De hoogste tijd voor een update van je favoriete festival, want achter de schermen zijn de voorbereidingen voor Latin Weekender 2020 in volle gang! Wij gaan er namelijk van uit dat het evenement van 20 t/m 22 november gewoon zal plaatsvinden. We verheugen ons dan ook alweer enorm op de 6e editie van Latin Weekender. Want één ding is zeker: er komen betere tijden!

Lees in deze update meer over wat je te wachten staat bij Latin Weekender 2020 in Center Parcs Limburgse Peel. Heb jouw waanzinnige weekend break nog niet geboekt? Dat kan hier!

Latin Weekender corona update
Er komen veel vragen binnen of de corona crisis ook gevolgen zal hebben voor Latin Weekender. Wij gaan er vooralsnog van uit dat Latin Weekender 2020 gewoon zal doorgaan van 20 t/m 22 november, maar uiteraard conformeren wij ons aan het advies van het RIVM en de overheid.

Mocht helaas toch blijken dat het evenement wegens corona maatregelen niet kan plaatsvinden dit jaar, dan zullen wij jouw Latin Weekender deelname ticket én geboekte verblijf bij Center Parcs Limburgse Peel omboeken naar volgend jaar. Center Parcs zorgt er dan voor dat hetzelfde type cottage volgend jaar weer beschikbaar voor jou zal zijn voor Latin Weekender in 2021.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen jullie informeren zodra er iets te melden is. Blijf gezond!

Latin Weekender 2020: What to expect?

Internationale sterren: eerste namen bekend
Niemand minder dan bachata wereldkampioenen Jony & Noe (ESP) komen naar Nederland! Ze staan wereldwijd bekend om hun ‘sensuality & strenght’. In hun uitdagende workshops combineren zij diverse stijlen: bachata sensual, fusion en traditioneel.

En ook salsa sterren Nikitas & Emma (GRC) zijn erbij! Het duo uit Griekenland begon 9 jaar geleden met verschillende stijlen, en vandaag de dag dansen ze de wereld rond. De twee goede vrienden met dezelfde passie verspreiden wereldwijd hun liefde voor salsa, en toveren daarbij een grote lach op je gezicht.

En verwacht van 20 t/m 22 november nog veel meer veelzijdige workshops in Salsa, Bachata, Kizomba & meer op álle niveaus. Perfect om je klaar te stomen voor het enorme aanbod aan (pool)parties, met dj's uit binnen- en buitenland, die tijdens dit weekend voor je klaarstaan. De rest van het programma volgt in de loop van het jaar. Stay tuned!

Luxeverblijf in Center Parcs Limburgse Peel
Tijdens Latin Weekender verblijf je in één van de sfeervolle en compleet gerenoveerde cottages. Voorzien van alle luxe, waaronder comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, TV, open haard en méér. Alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten. Kijk voor meer info op de website van Center Parcs Limburgse Peel.