Latin Weekender | Gehele line up nu bekend!
Inschrijven Nieuwsoverzicht

Gehele line up nu bekend!

Naast het indrukwekkende lijstje van kizomba- en bachata dansers, DJ’s en leraren hebben we natuurlijk een even indrukwekkende lijstje salsa DJ’s en dansleraren.

In deze nieuwsbrief:

  • Salsa y mas
  • Compleet programma
  • Salsa leren dansen
  • Lady Styling
  • Salsa Cubano
  • Luxeverblijf Limburgse Peel

Salsa y mucho mas

Naast het indrukwekkende lijstje van kizomba- en bachata dansers, DJ’s en leraren hebben we natuurlijk een even indrukwekkende lijstje salsa DJ’s en dansleraren. Wat te denken van de nationaal bekende DJ’s El Mulato, Ryad, Salsa Master en Virgil El Gigante?!

Bailar para gozar!

Het complete programma

Alle DJ's en dansers nog een keer op een rijtje:

Bachata: DJ Limbo Latino, Jony y Noe, Sol Hissirou, Bachata Passion, Jesus Willems, DJ Latin Mania, DJ Jarzino

Kizomba: D&L Beats, DJ Black Genuino, DJ Stefanio Lima, Railey y Benite, Stephane y Annika, Virgile y Juneline

Salsa : Brian Libier (Salsaddiction), DJ Ryad, DJ Virgil ‘El Gigante’, Eddy Alfonso ‘El Mulato’, DJ Latin Master, Jose y Nerea, Anne Elise (Lady Styling)

En verder: DJ Curteez (Caribbean allround master), DJ Jack (house, urban, latin, feest), Carlos y Mirella (tango), DJ Elin Valery, Sevda (afro dance).

Deze artiesten staan garant voor een onvergetelijk weekeinde!

Salsa leren dansen

HELP! Je wilt met je vrienden mee naar Latin Weekender, maar je kan niet dansen?! GEEN PROBLEEM! Wij leren je de eerste salsa moves, opdat je nog dezelfde avond kan shinen op de dansvloer.

Onder begeleiding van Rahiem & Caroline (El Yoyo) leer je tijdens de bootcamp de belangrijkste Salsa basispassen, technieken en figuren voor zowel leider als volger.

Dansschool El YoYo staat voor het sociale, verbindende aspect en de gezellige atmosfeer van het salsadansen, zonder oog op techniek en groei te verliezen.

Lady Styling - door Anne Elise

Dit jaar biedt Latin Weekender speciale dansworkshops alleen voor dames! Bij Lady Styling werk je aan je vrouwelijke bewegingen om nóg meer te shinen op de dansvloer. In de lessen leer je sexy te zijn op het opzwepende ritme van de salsa. Naast het oefenen van mooie bewegingen met de armen, benen, heupen en schouders wordt ook veel aandacht besteed aan technieken als spinning, body rolls en isolation. Deze vormen een fundering voor een complete danseres. In deze workshop leer je ze tot in de puntjes uitvoeren.

Deze workshop wordt gegeven door Anne Elise. Tijdens haar tienerjaren merkte ze dat salsa de stijl was waar ze het meest van hield. Ze besloot om wekelijks lessen te volgen, wat al snel uitgroeide tot meerdere keren per week waarbij ze deel uitmaakte van verschillende showteams en optrad in binnen- en buitenland. Gedurende 4 jaar heeft ze zich bij Yamuleé Dance Company opgeleid en ontwikkeld om de sterkste salsadanseres, instructeur en performer te worden die ze maar kan zijn en om haar kennis, technieken en liefde voor salsadansen te kunnen delen met de hele wereld.

Salsa Cubano - door Eddy Alfonso

Meer dan eens heeft met verzocht om Salsa Cubano toe te voegen aan het programma. Welnu, we hebben jullie gehoord! Niemand minder dan Eddy Alfonso zal de muren doen schudden met onvergetelijke en oorspronkelijke Salsa Cubano. Eddy Alfonso is danser en DJ (El Mulato). Deze man weet precies hoe Salsa Cubano klinkt; geboren en getogen in Havana, Cuba ademt deze man Cuba in alle verschijningsvormen. Hij zal ook de workshop Rueda de Casino verzorgen.

Luxe verblijf in Center Parcs Limburgse Peel cottages

Tijdens Latin Weekender verblijf je in één van de sfeervolle cottages. Voorzien van alle luxe, waaronder comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, TV, open haard en méér. Alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten! Kijk voor meer informatie op de website van Center Parcs Limburgse Peel.