Latin Weekender | Over testen en nog meer nieuwtjes
Inschrijven Nieuwsoverzicht

Over testen en nog meer nieuwtjes

Nog twee dagen dan is het zover! En wat hebben we er naar uit gekeken. Op de valreep , bij deze, nog wat wetenswaardigheden voor komend weekeinde.

Tijdens Latin Weekender van 18 maart tot en met 20 maart 2022 zullen alle nieuwtjes en eventuele veranderingen gepubliceerd worden via de facebook pagina van Latin Weekender. Check dus regelmatig!

Testen voor Toegang

The word is out: alle maatregelen met betrekking tot terugdringen van coronavirus zullen op 23 maart a.s. vervallen. Dat betekent dus dat we helaas nog vast zitten aan het 1G beleid, wat betekent Testen voor Toegang voor iedereen voor locaties boven de 500 bezoekers. Gelukkig, op één locatie na, zijn alle locaties binnen Center Parcs minder dan 500 personen, behalve tijdens het avondprogramma in de Sporthal. Iedereen zal dus moeten testen om daar het avond programma bij te kunnen wonen. Maar we hebben het jullie zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Er zijn namelijk drie (!) locaties OP het park waar je gratis getest kan worden. Maak dus je afspraak via www.testenvoortoegang.org en volg de aanwijzingen. Het adres dat je dient in te vullen is:

Peelheideweg 25, 5966 PJ America. Denk er aan: NEEM JE LEGITIMATIE MEE!


Roken

Voor de rokers onder jullie: er is geen rookwaar verkrijgbaar OP het park, bring your own!


Workshops

Dit jaar hoef je je NIET vooraf aan te melden voor de workshops. Aangezien we dit jaar het hele park voor Latin Weekender alleen hebben, denken we voldoende ruimte te hebben. Maar wil je echt verzekerd zijn van een plek, wees op tijd! Want vol = vol.

Extra workshop

Op zondag om 13.15 uur is in de Sporthal een extra workshop toegevoegd. De Bachata Footwork & Fun workshop wordt aangeboden door Evi Kulker, oprichter van FlowFeliz dance. She rocks! Check het even: www.flowfeliz.nl


Market Dome

De Market Dome is dit jaar het episch centrum van Latin Weekender 2022. In de Market Dome komt alles samen, is het meeting point, de loungeplek, de dans-komt-spontaan-in-me-op plek, de kom-we-doen-nog-een-drankje plek. Op zaterdag is er de hele dag (interactief!) programma, de hele dag fijne musica latina verzorgd door de beste DJ’s en vanaf ’s avonds 20.00 uur Surinaamse bits & bites door Warung Mystique. Maar sowieso biedt de Market Dome een veelheid aan winkeltjes en restaurants, dus voor elk wat wils. Bij deze een overzicht van de openingstijden:

Openingstijden

Garderobe

We hebben jullie wens goed gehoord: elke avond zullen er bewaakte garderobes zijn bij de parties. Maar ook dat heeft zijn grenzen, dus bedenk eerst even voordat je op stap gaat, of je geen overbodige spullen bij je hebt. Dan kan een ander ook nog wat kwijt!


Programma

En voor de volledigheid natuurlijk: het programma, want dat is waar het allemaal om draait.

Programma 2022

Weersverwachting

Ook dát hebben we kunnen regelen!

Dan wensen we iedereen heel erg veel plezier, wij hebben er in ieder geval zin in!