Latin Weekender | Terugblik Latin Weekender 2023
Inschrijven Nieuwsoverzicht

Terugblik Latin Weekender 2023

Wat hebben we weer genoten van de workshops, van de feesten en van jullie. Jullie outfits en jullie dans skills: het was prachtig om te zien. Jullie enthousiasme was aanstekelijk en een belangrijke reden dat het wederom zo leuk was.

Latin Weekender was in 2023 voor het eerst uitverkocht. Dat betekent dat velen de weg naar Latin Weekender weten te vinden. En meer dan dat, want tijdens Latin Weekender hebben we, voor de eerste maal, alvast de data voor 2024 bekend gemaakt èn de boekingspagina geopend. WAUW! Dàt ging snel!? Leuk dat jullie er dan weer bij zijn!

Uitkomsten enquête
Onder de bezoekers van Latin Weekender 2023 hebben we een enquête gehouden over de ervaringen van afgelopen editie. Dank iedereen die deze heeft ingevuld! Jullie feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om op de hoogte te blijven van de wensen of ongemakken.

Een onderwerp dat steeds terugkwam was dat de workshops vaak te vol zijn. Dat hebben wij ook gezien en hebben dit bovenaan de agenda gezet.

Bedankt voor alle tips, wij bestuderen de uitkomsten nauwkeurig om jullie de beste beleving te geven. Het mag duidelijk zijn dat wij niet alle verzoeken of tips kunnen honoreren, maar we zijn altijd nieuwsgierig en zullen eraan werken om de volgende editie nog spectaculairder en onvergetelijker te maken!

Cottage update
Het is sommigen wellicht opgevallen, maar een aantal van de cottages stonden in de steigers om gerenoveerd te worden. Deze cottages zullen in 2024 weer beschikbaar komen waardoor we nóg meer mensen van een geschikte cottage kunnen voorzien.

Maar ondanks de grotere capaciteit waren de 2-persoons VIP, de 7-persoons comfort én de 8-persoons comfort cottages binnen enkele weken uitverkocht voor Latin Weekender 2024! Wees er dus snel bij en boek jouw cottage met vrienden/familie/metgezellen op Center Parcs Limburgse Peel voordat ook de rest is uitverkocht!

Wil je graag naar Latin Weekender komen maar je weet niet met wie? Bekijk dan de Latin Weekender Matchmaker groep op Facebook. Hier brengen we iedereen bij elkaar die nog op zoek is naar een plek in een cottage of die nog een plek heeft in zijn/haar cottage.

Aftermovie Latin Weekender 2023
Omdat we stiekem geen genoeg kunnen krijgen van Latin Weekender 2023, willen we nogmaals de aftermovie met jullie delen. Laat je meevoeren op onvergetelijke momenten vol dans, muziek en vreugde. Wat een feest!