Inschrijven Nieuwsoverzicht

Verkoop Latin Weekender 2020 nu gestart!

Ook alweer heimwee naar Latin Weekender 2019? Dan hebben we goed nieuws: de verkoop van Latin Weekender 2020 is gestart! Van vrijdag 20 t/m zondag 22 november 2020 is het tijd voor de 6e editie met de lekkerste Salsa, Bachata, Kizomba & meer.

< Klik hier om direct te boeken >

Latin Weekender 2020: What to expect?

Na de uitverkochte editie van dit jaar hebben we voor komend jaar weer een bomvol dansweekend voor je in petto. Verwacht van 20 t/m 22 november 2020 de meest zalige Salsa, Bachata, Kizomba & meer voor iédereen! Het hele weekend waanzinnige workshops en shows van (inter)nationale topartiesten, een variëteit aan (pool)parties y mucho mas. Of je nu de voorzichtige eerste pasjes op de dansvloer zet of al jarenlang door het leven danst; hier moet je zijn voor je ultieme Latin experience!

Jullie hebben massaal de persoonlijke highlights en verbeterpuntjes van Latin Weekender 2019 aangestipt in de enquête. Onze dank is groot! Jouw input nemen wij namelijk zeer serieus, om het evenement nog succesvoller te kunnen maken. Dus ook dít ga je zeker terugzien in 2020. Tipje van de sluier? Sure, why not:

- Bewaakte garderobe/ lockers bij de parties;
- Verbeterde toiletvoorzieningen;
- Aangepaste workshops(s) (indeling);
- Aangepaste party tijden (lees: langer feesten!)
En meer volgt.... ;)

Luxeverblijf in Center Parcs Limburgse Peel cottages
Tijdens Latin Weekender verblijf je in één van de sfeervolle en compleet gerenoveerde cottages. Voorzien van alle luxe, waaronder comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, TV, open haard en méér. Alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten! Kijk voor meer informatie op de website van Center Parcs Limburgse Peel.